Echipa

ACFOR coordonează  Naţionala  Artiştilor Fotbalişti din România ce are în componenţă artişti fotbalişti ce îmbină armonios talentele pe care le au în artă (muzică, dans, actorie, etc.) şi fotbal aducând ceva original în societatea noastră şi, mai nou, promovând în spirit de fair-play dezvoltarea relaţiilor cultural artistice şi sportive între România şi alte ţări.

De-a lungul timpului din lotul Naţionaliei Artiştilor au facut  parte Dan Spătaru, Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache, Aurelian Temişan,  Andrei Ştefănescu şi Ghedi Kamara (Alb-Negru), Lucian Viziru, Alin Lupşa, Mister M (TODOMONDO), Victor Yila (grupul VOUĂ),actorii Lucian Ghimişi si Andrei Duban, Florin Ionescu, membrii trupelor AXXA şi Body and Soul şi multi alţii.

În ultimii ani Naţionala  Artiştilor Fotbalişti din România a realizat împreună cu diverşi parteneri  mai multe evenimente muzical – sportive intens mediatizate în mass-media, obţinand multe si importante performante. A participat la diverse  evenimente si competitii interne, meciuri caritabile,  la 5 Campionate Mondiale ale Artistilor ART FOOTBALL in Rusia ( 2007, 2008, 2013, 2014 si 2015) si cele 2 editii ARTISTS FOOTSALL WORLD CUP desfasurate in Iran ( 2015 si 2016)

Dupa ani si ani de munca, daruie si antrenamente anul acesta Nationala Artistilor Fotblisti din Romania a reusit sa castige titul suprem: CAMPIONA MONDIALA  A ARTISTILOR. La a 4-a editie ART FOOTBALL desfasurata la Moscova in perioada 23 mai – 2 iunie 2014,  au participat 16 echipe: Romania, Israel, Romania, Rusia, Olanda, Correa de Sud, Italia, Slovacia, Slovenia, Brazilia, Germania, Japonia, Estonia, Iran, Kazakstan si Anglia. Romania a fost repartizata in grupa C unde a trecut cu 5-3 de Slovacia, 7-1 cu Coreea de Sud si 7-1 cu Italia. In semi finale a invins Brazilia, detinatoarea trofeului cu scorul de 2-1 si apoi in finala a trecut de Israel cu 4-3 la lovituri de departajare, dupa 0-0 in timpul meciului. Pe langa locul 1 la fotbal, echipa noastra a castigat mai multe premii atat la fotbal cat si la festivalul muzical: locul 3 – cel mai bun show muzical, locul 3 cea mai buna voce- Aurelian Temisan,  locul 2 cea mai buna voce – Andi Grasu, cel mai bun portar – Adi Robu si cel mai bun mijlocas al turneului – Andrei Stefanescu.

       La primul Campionat Mondial de Futsal pentru Artisti ( Artist Footsall World Cup Teheran 22-28.02. 2015) Romania a castigat titlul suprem, invangand in finala Iran cu 4-1, dupa ce in grupe a invins Suedia cu 3-1, Azerbaijan cu 5-2, a remizat 1-1 cu Brazilia si a trecut de Turcia in semi-finale cu 6-3. Totodata, a obtinut si titlul de golgheter al competitiei (Cristian Dumitrache), cel mai bun jucator-antrenor ( Daniel Chirita), cel mai bun arbitru Florin Chivulete, si premiul ART SPORT HUMANITY pentru intreaga activitate ( Presedintele Fondator Mihail Mugur Lazar).

La editia a 5-a editie ArtFotball desfasurata la Moscova in 2015 Romania a ocupat locul 3 ( medalie de bronz) iar in 2016 a obtinut titlul de vicecampioana mondiala la Artists Footsall World Cup desfasurata pe insula Queshm in Iran, fiind invinsa in finala cu 1-0 de tara gazda.

 

În prezent lotul Naţionalei Artiştilor este format din:

-       Adrian Enache,

-       Aurelian Temişan,

-       Andrei Ştefănescu (căpitanul echipei) şi Ghedi Kamara (trupa ALB-NEGRU),

-       realizatorii Tv Dani Oţil (Neaţa Cu Răzvan şi Dani) si Dan Cruceru ( Acasa TV)

-       Tavi Clonda  si Stefan Ciobanu ( Tavi Clonda Band)

-        Marian Bogdan Taşcău şi Varniote Rareş (Trupa Free Deejays),

-       Cornel Păsat (dansator si coregraf Trupa Flamingo Boys),

-       cantaretii Ionut  Andras (Trupa Ro-Mania), Jimmy Dub, Ralflo,  Andi Grasu ( Andi Grasu Band) si Ionica Morosanu

-       Paul Gheorghe si  Florin Lixa (TROUBLE Dance Company),

-        MC Florin  Moise si Mircea Brânzei (trupa BLUE ICE),

-       Cristian Dascaliuc, Adrian Robu şi Valentin Stan (actori),

-       Marian Iurchevici (actor si  campion naţional K1),

-       actorii Lucian Ghimisi (Teatrul Nottara si directorul teatrului Ion Creanga), Andrei Mateiu ( teatrul Godot si actor in serialul "Atletico Textila" difuzat la Pro Tv) si Cosmin Selesi ( vedeta Antena 1)

-       fostii fotbalisti Daniel Chirita (Rapid Bucuresti Petrolul Ploiesti, Zenit StPetersburg, Sahtior Donetk,) si Marius Mitu ( Steaua Bucureşti, Farul Constanţa, Rocar Bucureşti, RWD Molenbeek, Lierse, Anderlecht (2005-2006), Metalurg Doneţk, Skoda Xanthi, Panthrakikos

-       Cristian Dumitrache  (actor CAMSELFIE TV si in searialul "Atletico Textila" difuzat de Pro TV)

-       Beniamin Cioanta ( actor CAMSELFIE TV si realizator Realitatea.net)

 

Despre echipa noastra

ACFOR coordonează  Naţionala  Artiştilor Fotbalişti din România ce are în componenţă artişti fotbalişti ce îmbină armonios talentele pe care le au în artă (muzică, dans, actorie, etc.) şi fotbal aducând ceva original.. » citeste continuarea

Galerie foto / video

vezi toate
Sponsorii echipei